Tungt att stå med allting själv

Det är aldrig så tungt att vars själv som när man skall flytta. Mitt i vintern. Med en bil som klarar max 5 cm snö på plan väg. Det kommer bli oerhört tungt och svårt detta känner jag redan när jag packar kartonger och bär ut till bilen som står precis utanför. Jag kommer verkligen behöva hjälp att tömma hela huset när det väl är sålt. För det skall ju inte bara flyttas in i ett nytt hus det skall tömmas och städas ut det gamla å. Idag får jag fokusera på det jag kan göra själv. Ingen annan vet ju vad man jag ska ta med mig och vad som skall kasseras. Har i alla fall två kompisar sagt att de kan hjälpa mig när det dags att flytta på riktigt. Men idag känns det tungt och ensamt. Det kommer bli en frihet att slippa vara ensam mitt bland människor sen, att vara ensam. Med sig själv är en helt annan sak. Jag hoppas och ber till Gud att alla papper hinner bli klara innan jul så att jag får fira min födelsedag (27 Dec) och nyår i nya huset tillsammans med hundarna. Förhoppningsvis slipper vi raketer och smällare detta nyår. Det vore så oerhört skönt. Inte nog med att man börjat bli gammal på riktigt, hälsan är ju också ut spel. Men på något sätt kommer jag klara även detta. Denna vintern kommer bli slitsam men värt det. Sen skall jag sova ikapp ända fram till midsommar!

Kommentarer

Populära inlägg

Fyll i formuläret så återkommer jag så snart jag kan!

Namn

E-post *

Meddelande *