Sakta börjar jag skapa nya rutiner

Sakta skapar jag mig nya rutiner. Fortfarande lite vilsen i mitt nya hem men trots det känner jag mig trygg. Det har nu gått en vecka. Igår kväll somnade jag till välbekanta toner från Youtube och vaknade bättre till mods än dagen innan. Jag hittar en ny, spännande väg att gå i detta nu och min väg känns ljus. Det är redan klart att skriva är det jag skall göra...och ta hand om hundar. Kanske sången vaknar till liv igen mot våren. Idag har jag tagit fram min dator på riktigt och satt mig vid köksbordet. Ackompanjerad av bänkdiskmaskinen i ena örat och Youtube meditation i det andra så börjar jag samla mitt fokus för att sätta nya manifestations-mål. Sakta klarnar det och jag kommer behöva göra en hel del research inför min tredje bok medan jag fortsätter ta upp tråden och skriver färdigt "Det gömda rummet, del 2". Idag känner jag mer mer hoppfull än någonsin att faktiskt bli färdig med den. Här finns det lugn jag så väl behöver för att kunna komma till ro att skriva. Jag jobbar med mig själv att släppa det gamla och låta det gamla vara kvar i den tid som passerat. Nu är nu. Det är nu som gäller. Det tar lite tid att läka ihop igen efter ett uppbrott, även om det är något jag själv valt och sett fram emot, så är det ett avsked och ett uppbrott. Jag måste få min tid att sakta resa mig upp och gå vidare - starkare än någonsin.

Idag bjuds det på -5 grader med en blekblå himmel utanför mitt fönster. Pelletskaminen ger mig extra skön värme där jag sitter vid mitt köksbord och försöker smälta allt som hänt. Försöker eliminera negativa tankar, sorg, smärta och vemod som finns där. Lyfter fram min positivitet, lägger ljus på glädje, kärlek, hopp, oberoende, frihet, lycka och känslan av harmoni. Fokuserar på allt som är bra, släpper taget om resten. Tillåter inte att någon annan känsla tar överhanden. De får vara där i bakgrunden, påminna mig lite om att de finns, men inget mer. Jag skall vårda mina drömmar och göra verklighet av mina nya, fantastiska mål. Efter mitt blogginlägg skall jag ta en långpromenad och rensa huvudet från tankar. Njuta av omgivningarna och sedan sätta mig i lugn och ro och skriva. Det känns nästan overkligt allting, med huset och flytten. Overkligt men så oändligt fantastsikt.
För övrigt ska jag kika på nya tapeter till rummet, online. Jag tycker egentligen att den som finns är helt okej just nu. Den gamla strukturtapeten har en lugn och mjuk ton och jag kände ingen stress att sätta fart med någon renovering. Tills jag upptäckte - redan första kvällen att det där med mönsterpassning inte var så viktigt för den som satt upp tapeten någon gång för länge sedan...vissa tapetvåder sitter nämligen uppochned! Inte för att det syns jättetydligt, men nu har jag ju upptäckt det och vet om att det är så. Knappt jag står ut och tänker:
  -Varför skulle jag upptäcka det där för, det var väl onödigt!
  Det är ingen panik, men....

Idag vänder vi blad.


//Robin Drakeving

Kommentarer

Populära inlägg

Fyll i formuläret så återkommer jag så snart jag kan!

Namn

E-post *

Meddelande *