Min födelsedag

Idag är det min födelsedag. Jag firar i mitt nya hus, ensam och utan buller och bång. De som brukar ringa, har ringt och familjen har inte ringt. En märklig dag men ändå så skön utan måsten och utan all yttre stress som påverkat mig under så många år. Jag har precis avnjutit en suveränt god middag och försöker förstå att allt det här jag upplever, där jag är, nuet - är verklighet.
Min manifestation lyckades. Huset. Detaljerna jag manifesterat. Allt är bättre än jag kunnat drömma om. Tacksamheten blandas med massor av känslor kring det som hänt innan flytten, kan inte gå in på alla detaljer pga privata angelägenheter och familjeskäl. Men nu är jag här. Det känns som om jag är på semester!
Jag var till banken i Fredags, fick nycklarna, åkte upp till huset och lastade ur bilen, åkte sedan direkt tillbaka till Långshyttan och hämtade mina hundar. Stängde ner värmen till bara stödvärme, låste dörren och lämnade mitt gamla liv bakom mig. En märklig känsla att bara åka därifrån. Jag försöker att inte tänka så mycket på hur svårt det kommer bli att tömma hela huset i Långshyttan ensam. Att ta farväl och verkligen få ett avslut. Det ligger inom en snar framtid, men just nu måste jag tillåta mig att släppa det och bara njuta av nuet. Energin var fantastisk i nya huset när jag flyttade in, efter julhelgens besök måste jag verkligen börja om med att rensa upp igen. Negativa energimoln och svarta tunga moln har dragit in och de tillhör inte mig. Det ska inte få förstöra för mig. Jag hade även andligt besök på julaftonskvällen och de visade mig en bild som jag aldrig kommer glömma. En bild ur den bok jag har för avsikt att skriva efter uppföljaren till Det gömda rummet. En horribel bild, men jag förstår budskapet och det är det som är det viktiga.
Mitt lilla hus med det knasiga köket visade sig inte vara så knasigt utan tvärtom, det var ju perfekt! Mulltoan frös första natten för jag hade glömt sätta i värmekabeln till avloppet ute. Nu är den i och jag har köpt spolarvätska som löser eventuella isproppar. Lätt fixat. Det lilla huset med ett rum och kök nere är litet, dock upplever jag det inte som så extremt litet som jag trodde att jag skulle göra. Övervåningen kallar jag för ''aulan'' för där känns det väldigt stort! Jag har provbadat i det lilla sittbadkaret och hundarna har varit lösa i den egna skogen när vi varit ute. Med en tomt på 4.500 kvm så är det otroligt skönt att ha fritt runt sig. Tvättmaskin och torktumlare funkar perfekt och är i toppskick. Värmen var jag lite orolig över innan jag flyttade in, med dragiga fönster och svårt att hålla tätt. Men så var inte fallet. Redan andra natten fick jag prov på hur välisolerat det lilla huset är med sin timmerstomme och gamla, gedigna fönster. När temperaturen sjönk till -20 så hade jag + 22 inne på morgonen. Luftvärmepumpen fungerar perfekt, ger en jämn temperatur och pelletskaminen i köket höll värmen rejält utan att jag behövde göra annat än att fylla på med en säck pellets och trycka igång den. Sen skötte den sig självt. Jag var till och med tvungen att stänga av den sen för att det blev för varmt att sitta i köket till slut. Kaminen i rummet fick jobba hårt den andra kvällen när det var så kallt och värmen stannade inne i huset. Fönstren är täta och det drog inte ett smack vid dem när jag satte fram handen. Jag la även handen på väggen för att känna hur kall den var när det var så kallt ute. Väggen var varm. I Långshyttan hade huset plåtfasad och där var väggen alltid kall på insidan, hur mycket värme man än hade. Jag är nästan mållös över vilket gediget hus jag fått tag i. Här kommer jag kunna skriva för här har jag ro. Tacksamheten är oändlig. Jag gjorde det! Jag hittade mitt hus till slut och jag gjorde verkligen slag i saken! Imorgon börjar jag med meditation, rensa upp i energierna, balanserar upp det och sedan fortsätter jag sätta nya mål, manifesterar och affirmerar in det nya.

Idag är det min födelsedag. Ensam med hundarna i det gulliga lilla torpet. Jag är så glad för mina kompisar som alltid ringer när jag fyller år, de vet hur viktigt det är för mig. Försöker att inte känna sorg över saker jag inte kan göra något åt, men så här års kommer det alltid in extra känslor. Det har varit ett turbulent slut på detta år. Nu börjar snart det nya året och jag skall skriva in nyåret så alla mina tilltänkta böcker blir på riktigt, jag ser fram emot det oerhört mycket. Jag behöver få skriva! Att sedan ge ut dem, det blir nästa nöt att knäcka. För jag ligger fortfarande back på första boken, det är väldigt dyrt. Men på något sätt ska det bara gå!

//Robin Drakeving

Kommentarer

Populära inlägg

Fyll i formuläret så återkommer jag så snart jag kan!

Namn

E-post *

Meddelande *