Möte med mitt totemdjur

Det där med meditation - det är blande det bästa jag tagit upp i mitt liv. Förändringen som kommer med lugnet, insikterna och all det välmående som sköljer över mig är en oerhörd tacksamhet varje dag.

Det andliga livet att leva harmoniskt och fritt i lugnet av en själv. Den mediala delen växer automatiskt och once you get there, there is no turning back. Men när man väl slagit in på den vägen så vill man inte tillbaka. Om man väljer att ge det en ärlig chans.
Jag rekommenderar att testa meditation och det går att söka fritt på Youtube. Kan inte säga nog många gånger hur bra det känns. Man vill som inte göra annat än att sitta där i sin bubbla och njuta av känslan som man är i hela dagen. I AM - affirmationer är också något jag rekommenderar starkt.

Veckans meditationer har verkligen givit mig mycket. Regression och kapa gala band till tidigare liv, vilket jag försökt tidigare, den var absolut något extra speciellt denna gång.
Jag går inte in för mycket på det, det blir alldeles för flummigt. Idag fann jag ett nytt starkt totem-djur i morgonens meditationer och det var klart och tydligt för mig. Bitar jag hela tiden känt och upplevt så starkt bara föll på plats. Jag välkomnar Lo-djuret in i mitt liv och ser fram emot att slå följe med denne och se vad det ger mig för spännande uppgifter, upplevelser och uppdrag framöver.

Bilden är lånad från wikipedia https://sv.wikipedia.org/wiki/Lodjur

Lodjurets budskap från boken "Djurens språk" av Solöga:
Stå stark i din egen visdom. Min gåva till dig är att inspirera andra.
Du inspirerar andra när du själv skrider till handling. Så fundera inte på det, sluta upp med att vänta - nu är det bästa tillfället - manifestera din dröm!


Lodjur som kraftdjur 

Solitär, osynlig, avslöjar det gömda, medialitet
Lodjur är skygga, ensamlevande skogsdjur som trivs särskilt bra i bergig och brant terräng. De är skickliga jägare som smyger på sitt byte. Har du ett lodjur som totem betyder detta att folk gärna avslöjar sina hemligheter för dig.


Det var ett fina  budskap och det är exakt det jag gör just nu, manifesterar min dröm. Samtidigt kändes det som att Lodjuret i min meditation var mer en ny följeslagare och inte ett bara ett tecken. Det kändes mer som ett nytt totemdjur och det ville något mer än ge ett budskap här och nu. Så jag läser vidare.


Den engelska versionen kändes spännande, skall läsa igenom fler gånger.
https://www.universeofsymbolism.com/lynx-symbolism.html


//Robin Drakeving

Kommentarer

Populära inlägg

Fyll i formuläret så återkommer jag så snart jag kan!

Namn

E-post *

Meddelande *